hogyan segíthetsz egy telefontokkal?

Valószínűleg Te is rendelkezel mobiltelefonnal, amit szeretnél megóvni a sérülésektől. De vajon gondolkodtál-e már arra, hogy egy tok megvásárlásával nemcsak a telefonodat óvhatod meg, hanem a környezetet is, sőt ez a vásárlás jótékony cselekedetté is válhat?  Erre kínál lehetőséget a BioCase. Te döntheted el, hogy mihez szeretnél hozzájárulni a vásárlásoddal:

  • ültethetsz egy fát
  • segítheted a Tiszában úszó szemét eltávolítását
  • egy kutya teljes napi ellátását biztosíthatod
  • vagy akár egy rászoruló gyereken is segíthetsz

Mi a célunk? Magyarországon évente több 10.000 telefontok kerül megvásárlásra. Ha minden egyes tok megvásárlása támogatna egy állatmenhelyet egy kiló élelemmel, akkor az összes menhely ellátása meg lenne oldva!  Ráadásul a telefontokok több mint 90%-a műanyagból készül, melyek lebomlási ideje több 1000 év. Miért környezetbarát a BioCase?

Minden BioCase termék egy különleges növényi eredetű anyagból készül, amely megfelelő körülmények között 100%-ban komposztálható, vagy újrahasznosítva új tokot lehet készíteni belőle. A tok tapintása rendkívül kellemes és akár 2-3 méteres magasságból leejtve is megóvja a telefonod a sérülésektől. Kinek ajáljuk a BioCase telefontokokat?

Semmiképpen nem ajánljuk termékünket annak akinek nem szívügye a környezetünk védelme és a társadalmunk jobbá tétele. Annak ajánljuk tokjainkat akinek nemcsak az értékes telefon teljeskörű védelme, hanem a még értékesebb erdők és állatok védelme, a folyóink vizeinek megtisztítása vagy a rászoruló gyerekek megsegítése is fontos. Döntsd el Te, hogy milyen jótékony célt szeretnél támogatni, és válaszd ki az ehhez kapcsolódó telefontokot!  Tégy ezáltal is világunkért!

Hivatalos partnereink

A BioCase – Forest névre keresztelt tokunk megvásárlásával egy fát ültetsz. A konkrét faültetést a Közösségi Erdőkért alapítvány fogja elvégezni. 

A BioCase – Wave nevet viselő tokunk megvásárlása révén a Tiszában úszó szemét eltávolításához járulhatsz hozzá. A szemét eltávolítását a Kárpátaljai Folyómentő csapata végzi.

A BioCase – Animal névre keresztelt tokunk megvásárlása által a egy kutya teljes napi ellátását biztosítod ezt a Rex Kutyaotthon Alapítvány segítségével tudjuk garantálni.

A BioCase – Smile fantázianevű tokunk megvásárlásával egy rászoruló gyerek napi egészséges étkezését biztosítod. Ezt az adományt a Gyermekétkeztetési alapítvány segítségével juttatjuk el a leginkább rászorulókhoz.

Csatlakozz a BioCase kisokoshoz

Érdekelnek környezetvédelemmel, természettel, kutyákkal kapcsolatos érdekességek? Szeretnél egyszerű tippeket, hogyan légy környezettudatos a mindennapokban? Csatlakozz a BioCase kisokoshoz és 10% KEDVEZMÉNYT adunk az első rendelésedre!